Catalog de produse

Cele mai cumparate

Oferte speciale

Magazinele noastre

Etichete

Puf si Pana
  Pilote cu umplutura din puf si pana
Produse umplute cu puf si pene de calitate superioara  asigura caldura necesara pentru  un climat  natural si confortabil de dormit.  Cu cat sunt mai usoare si pufoase fulgi/penele cu atat este mai buna umplutura.  Umplutura cu un continut cat mai ridicat de puf asigura produsului un climat mai calduros, sunt...
  Pilote cu umplutura din puf si pana
Produse umplute cu puf si pene de calitate superioara  asigura caldura necesara pentru  un climat  natural si confortabil de dormit.  Cu cat sunt mai usoare si pufoase fulgi/penele cu atat este mai buna umplutura.  Umplutura cu un continut cat mai ridicat de puf asigura produsului un climat mai calduros, sunt mai usoare, moi si totodata sunt cu atat mai pretioase.  Produsele sunt conforme cu directivele europene: EN 12934, clasa I.
Simte imbratisarea moale si fina a produselor cu umplutura din puf si pene!
• extrem de moale si usor
• senzatie incomparabila de atingere
• umplut cu puf de cea mai buna calitate
• proprietati remarcabile de absorbtie si retinere de caldura
• posibilitate de spalare:  la 60 ° C
• de asemenea este recomandat pentru persoane cu diferite alergii
 Perne cu umplutura din puf si pene
Materiale extrem de moi si flexibile. Furnizeaza o senzatie incomparabil de linistitor pe langa o sustinere perfecta  al capului si gatului. Umplute cu  materie prima pene si puf din Ungaria de cea mai buna calitate. Proprietati excelente de absorbtie de umiditate si de retinere a calduri. In cazul pilotelor este recomandat in primul rand o umplutura cu un continut mai mare de puf, iar in cazul pernelor este recomandat o combinatie de puf cu un continut mai mare  de pene ce asigura sustinerea adegvata a capului.  
Sunt lavabile de regula la 60 ˚C, fiind recomandate si persoanelor cu diferite alergii.
Mai multe

Puf si Pana  Conține 45 produse.

pe pagină
Showing 1 - 21 of 45 items
Showing 1 - 21 of 45 items