Catalog de produse

Cele mai cumparate

Oferte speciale

Magazinele noastre

Etichete

Fibre sintetice
 Pilote cu umplutura din fibre functionale
Fibre inovatoare, prietenoase cu pielea, oferă un sentiment de proaspetime. Pregătită cu gija ca urmare a unui sir lung de cercetari si de dezvoltare produsele umplute cu fibre functionale sunt fabricate cu atentie si indeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Pernele ofera un sprijin adecvat cap...
 Pilote cu umplutura din fibre functionale
Fibre inovatoare, prietenoase cu pielea, oferă un sentiment de proaspetime. Pregătită cu gija ca urmare a unui sir lung de cercetari si de dezvoltare produsele umplute cu fibre functionale sunt fabricate cu atentie si indeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Pernele ofera un sprijin adecvat capului, pilotele un climat sanatos de unde rezulta un somn relaxant si odihnitor pentru cei ce o folosesc.
Cu o crestere a permeabilitatii, seturi de lenjerii de pat asigura o perfecta circulatie a aerului, care asigura un confort ridicat in timpul somnului. Produsele sunt remarcabil de usoare, avand o umplutura extrem de moale si flexibil, care isi pastreaza forma pe o perioada lunga de timp.
  Perne cu umplutura din fibre functionale
Innovatív funkcionális szál töltet, bőrbarát, friss érzetet nyújtó termékek. Allergén mentes, egyszerűen, gyorsan tisztítható. A legmodernebb technológiával gyártott töltet típusok. Megnövelt nedvesség - áteresztő képességgel rendelkeznek. Higiénikusan friss és könnyen tisztítható.
40˚C, 60˚C, vagy 95˚C fokon moshatóak.
Fibre functionale, inovatoare produse delicate cu pielea, oferind o senzație de prospetime. Sunt antialergice, se pot curata usor si rapid. Umplutura produs cu cea mai moderna tehnologie. Au o permeabilitate marita.  Igienic, proaspat si usor de curatat. Lavabil la 40°,60°sau 95° grade C.
Mai multe

Fibre sintetice  Conține 19 produse.

Showing 1 - 19 of 19 items
Showing 1 - 19 of 19 items